WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - FS Gelko Hasselt  2 - 4  (2-1)

DATUM 25-04-2014  21:15

DOELPUNTEN 12’ Sababti (1-0), 13’ Zouggaghi (2-0), 18’ Kherouach (2-1), 23’ Adnane (2-2), 27’ en 34’ Bouzambou (2-3 en 2-4).

VERSLAG Een subliem keepende doelman Benetti voorkwam een vroege voorsprong van FTA. Midden de eerste helft moest ook Pietro zich tweemaal gewonnen geven (2-0). Gelko – onder de leiding van coach Frank Lemmens – schakelde een versnelling hoger, scoorde tegen en miste op slag van rusten via Willems de tienmeter en de gelijkmaker. Die kwam er toch na de rust. Bouzambou bracht Hasselt op voorsprong en dikte aan tot 2-4. De aanvalswoede van FTA bleef zonder succes en zo leed FT Antwerpen op de slotdag zijn eerste competitienederlaag tegen de play-offs-tegenstrever van 9 en 16 mei.